Europeana |
---|
Bundesland: | Steiermark | |
---|
Titel: | Cooking Recipe for Yolk puree | |
---|
Verleger: | Centre for Information Modelling - Austrian Centre for Digital Humanities,
University of Graz | |
---|
Beitragender: | Austrian Science Fund (FWF): I 3614 | |
---|
Datum: | 1450/1480 | |
---|
Objekttyp: | Text | |
---|
Objekttyp: | Manuscript | |
---|
Objekttyp: | DigitalObject | |
---|
Zeitlicher/Räumlicher Bezug: | Heidelberg | |
---|
Identifikationsnummer: | http://hdl.handle.net/11471/562.10.1239 | |
---|
Ist Teil von: | http://gams.uni-graz.at/corema | |
---|
Digitales Objekt - Webseite: | http://gams.uni-graz.at/o:corema.h2b.32 | |
---|
Digitales Objekt - Thumbnail: | http://gams.uni-graz.at/o:corema.h2b.32/STARTPAGE_IMG | |
---|
Sprache: | Bavarian, Bavarian | |
---|
Verbundene Objekte: | Cooking Recipes of the Middle Ages | |
---|
Verbundene Objekte: | http://gams.uni-graz.at/corema | |
---|
Rechte: | Resource licensed under Creative Commons BY-NC 4.0 | |
---|
Rechte: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0 | |
---|
Quelle: | 32 | |
---|
Räumlicher Bezug: | Heidelberg | |
---|
Zeitlicher Bezug: | 1450/1480 | |
---|
Datenlieferant: | University of Graz | |
Information |
---|
OAI Archiv: | GAMS | |
---|
OAI Sammlung: | GAMS | |
---|
OAI Sammlung: | GAMS:COREMA | |
---|
OAI Interne ID: | GAMS:COREMA/HDL11471562101239 | |
---|
OAI Datum: | 2022-02-14T09:30:32Z | |
---|